Travessada INEFC 2019 (XI Edició)

– Realitzada del 8 al 13 de juny de 2019

L’edició d’aquest any ha resultat una mica estranya, doncs arribats al refugi de Claror ens el vàrem trobar ocupat, per un grup de «motoristes» i les seves motos com si l’haguessin envaït. A més a més, la nit que estàvem acampats a el El Serrat, per fer Col du Rat al matí següent i passar cap a França, ens va nevar, i tot plegat ens va reduir les possibilitats per desenvolupar eficientment les dinàmiques de grup i creixement personal.

Acabada l’activitat, en un correu dirigit a tot l’alumnat que hi havia participat, els vaig dir, que em sabia greu que no haguessin pogut aprofundir una mica més en les dinàmiques de grup per la reducció d’espai i temps apropiat pels esdeveniments amb motoristes i la nevada. Però, que a muntanya les coses van com van, i que la vida és sabia i els seus motius devia tenir per anar d’aquella manera. 

Per aquests motius em ve de gust compartir el conjunt del programa amb totes les persones que vàrem conformar aquest grup singular de la Travessada INEFC 2019. Gràcies per ser-hi, gràcies per participar-hi, gràcies per l’entrega i les ganes, i més gràcies per les vostres aportacions siguin les que siguin, ja que recullen la perspectiva de la història dels vostres/nostres orígens.

M’agradaria que entre totes les persones del grup poguéssim reconstruir, per escrit, les valoracions finals que vàrem fer i, d’aquesta manera, tothom podríem gaudir-les i recordar-les. Us atreviu a fer-ho? Qui vol portar la iniciativa?

Evidentment, qualsevol de vosaltres que vulgui contactar amb mi per resoldre algun dubte, aclariment, o que tingui interès en algun tema dels que vàrem viure, pot fer-ho sense cap problema! I res més, una càlida abraçada per a cada persona que hem compartit aquesta Travessada INEFC 2019!!!

DCIM\102_VIRB\VIRB0126.