Marxa nòrdica INEFC 2019

(3-4 i 8-9 de setembre de 2019)

És una activitat vinculada a l’assignatura d’Activitats en el Medi Natural de 2on curs de l’INEFC del centre de Barcelona, que es desenvolupa de forma intensiva i a principis de curs a La Seu d’Urgell, i que posteriorment es perllonga i complementa amb la Travessada.

La primera meitat de tot el grup d’alumnat de 2on curs l’hem atès de forma compartida amb en Jordi Pau, durant els dies 3 i 4 de setembre, amb 4 tandes de 20 alumnes amb 3 hores de dedicació en cadascuna. La segona meitat del grup l’he atès tot sol, durant els dies 8 i 9 de setembre amb la mateixa estructura.

D’aquesta manera tot l’alumnat dedica una hora a la formació tècnica-postural, un altra a fer una excursió combinada amb experiències de consciència, i una tercera enfocada a la relaxació per començar a aprofundir en el coneixement interior. Aquest model de repartir els continguts en tres apartats diferenciats i continus, funciona molt bé, i ajuda a connectar profundament amb l’alumnat i entre ells, que s’acomiaden amb afecte i amb ganes de repetir a la Travessada.